Behandeling

Standaard  Pedicurebehandeling
Bij deze behandeling worden de nagels en nagelomgeving goed schoongemaakt.
Eventueel ingroeiende nagels worden behandeld. Ook is er aandacht voor eventuele schimmelnagels met bijbehorend advies.
Kloven en likdoorns worden verwijderd.                                                                                           
De voeten worden gemasseerd met een aangename voeten crème.

Pedicurebehandeling diabetische voet
Deze behandeling is hetzelfde als bij een standaard pedicurebehandeling, alleen met het verschil dat hierbij  met nog meer aandacht naar de voeten wordt  gekeken omdat diabetici vaak een verminderende doorbloeding hebben en een verminderende gevoeligheid van de voeten. Ook wordt er advies gegeven over de verzorging van de  voeten en schoenen.

Pedicurebehandeling reumatische voet
Reumatische klanten hebben vaak te maken met veranderende stand van voeten en tenen. Eelt en likdoorns komen vaak voor. Ook de huid kan dunner worden en schoenen lijken niet meer goed te passen. In de behandeling van deze voeten wordt hier goed naar gekeken en voorzichtig gewerkt met deze kwetsbare huid.

Cosmetische voetbehandeling
Deze behandeling begint met een aangenaam bruisend voeten bad, een peeling voor de voeten en een aangename massage van de voeten. Ook erg geschikt om dit als cadeau aan iemand aan te bieden of uw zelf te verwennen met deze behandeling.

Nagels knippen
De nagels worden vakkundig geknipt, dat wil zeggen recht en mooi afgrefreesd  om ingroeiende nagels te voorkomen.

Onderbeen en voetmassage
Na een peeling van de voeten worden de onderbenen en de voeten gemasseerd. Dit is een weldaad voor uw voeten en onderbenen.

Likdoorn verwijderen
Likdoorns kunnen erg pijnlijk zijn. Het kan zijn dat de schoenen te klein zijn, maar dat hoeft niet altijd de oorzaak te zijn. Tussen de tenen zijn ze vaak wat “natter” en  worden dan weke likdoorn genoemd. Na het verwijderen van de likdoorns worden ze vaak druk vrij  gelegd om de plek wat rust te geven.  

Nagelbeugel techniek
Een nagelbeugel wordt aangebracht om de ingroeiende nagel wat naar boven te lichten, zodat deze minder pijnlijk wordt. Ik werk zelf met een plakbeugel, die op de nagel wordt geplakt en zeker 6 weken blijft zitten.

Aanbrengen gelnagels
De teennagels worden voorzien van een gel (dit wordt uitgehard onder een speciale lamp). Ook erg geschikt voor mensen, die schimmelnagels hebben (mycose nagels) waardoor ze toch mooie nagels kunnen krijgen. Eventueel kunnen deze nagels ook gedruppeld worden met een speciale vloeistof, waardoor men toch aan de mycosenagels kan blijven werken
Ook kan er een mooi kleurtje op komen.
 
Gelnagels met  french  manicure
Zie beschrijving hierboven, alleen met een mooi wit randje.

Teennagels lakken
De nagels worden gelakt met een mooi kleurtje en omdat ik met verschillende laagjes werk blijven ze zeker 6 weken zitten. Ook is het mogelijk om de nagellak in dezelfde kleur te kopen. Neem wel zelf slippers mee omdat de nagels wel droog zijn maar nog niet uitgehard.